Verzekeringen

Ieder mens en elk bedrijf loopt elke dag risico's. Veel van deze gevaren kunnen u grote financiële schade toebrengen. Het is dan ook belangrijk om een goede analyse van deze risico's te maken. Alleen op basis van deze analyse kunt u verantwoord besluiten welke risico's u zelf kunt dragen en welke u beter kunt verzekeren.

Teeuwen Makelaardij maakt voor u die analyse, maar adviseert u ook over de in uw geval beste verzekering. Welke dat is hangt helemaal van uw situatie af. Er zijn vele verzekeringsmaatschappijen met vele honderden verschillende verzekeringsvormen. Tussen die verzekeringen bestaan op allerlei punten verschillen.

Het is al meer dan 35 jaar ons vak om die verschillen te kennen en u daarover te adviseren, zodat u niet eerst bij een schade ontdekt dat een bepaald risico van de dekking is uitgesloten.

In de advisering van de beste verzekering spelen wij een belangrijke rol. Maar ook wanneer u te maken krijgt met een schade staan wij voor u klaar. Wij zorgen voor alle contacten met de verzekeraar en komen daar op voor uw belangen. Zo nemen wij u veel zorg en werk uit handen!

Mijn Polissen

Externe links:

Waarborgfonds - www.wbf.nl
Letselschade - www.deletselschaderaad.nl

Download een van de schadeformulieren:

Verzekeringen

Teeuwen Makelaardij © 2024 - Alle rechten voorbehouden - Webdesign & Hosting Libelnet B.V.